Πολιτισμός

Ονειρούπολη 08/01/2017

08/01/2017 - 08/01/2017
image_print
Ονειρούπολη 08/01/2017

11:00-13:00 Κεντρική σκηνή
Β’ μέρος του “3ου Φεστιβάλ Ονειρούπολης, Ενώνουμε την Ελλάδα”. Η Πολιτιστική Ένωση “Η ∆ιώνη” από την Μεταμόρφωση Αττικής, ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος “Αγία Μαρίνα” Παιανίας, ο “Λαογραφικός Όμιλος Παπάφη” Θεσσαλονίκης και ο “Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κηφισιάς Βότση” Θεσσαλονίκης βρίσκονται κοντά μας για να γνωρίσουν τη ∆ράμα και τις ομορφιές της και μας παρουσιάσουν χορούς, τραγούδια, χαρακτηριστικά δρώμενα και έθιμα των ημερών. Το πρόγραμμα θα κλείσει με λαϊκούς χορούς και αποκορύφωμα τον “Ζορμπά”.

11:00 και 13:00 ∆ημοτικό Ωδείο ∆ράμας (2 παραστάσεις)
“Το πνεύμα των Χριστουγέννων” η πιο διάσημη παγκοσμίως χριστουγεννιάτικη ιστορία σε σκηνοθεσία Μάριου Ιορδάνου. Μία θεατρική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και ενήλικες! Το μεστό, γεμάτο μηνύματα κείμενο του Καρόλου Ντίκενς σε διασκευή και απόδοση του Μάριου Ιορδάνου και της Σοφίας Καζαντζιάν, διανθίζεται με χορογραφίες κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού σε μουσική Μότσαρτ και χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τα παιδιά.

20:00 Κεντρική σκηνή – Τελετή λήξης
Είναι ο δικός μας Πάνος. Η αυθεντική, λαϊκή φωνή που δημιουργεί το αδιαχώρητο όπου κι αν εμφανίζεται. Ο ∆ραμινός Πάνος Καλλίδης, επιστρέφει στη ∆ράμα για μία μοναδική συναυλία, φυσικά στην “Ονειρούπολη”. Είναι μία μουσική βραδιά που σίγουρα δεν θα θέλατε να χάσετε!