1

Πρόγραμμα σίτισης Δήμου Δράμας για ευπαθείς ομάδες

Σε μια δύσκολη περίοδο που διανύει όλος ο πλανήτης εξ’ αιτίας της πανδημίας, ο Δήμος Δράμας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στην αξιοπρέπεια των ευάλωτων συμπολιτών μας, υλοποιεί για πρώτη φορά έκτακτο πρόγραμμα σίτισης έως 31-5-2020.

Ωφελούμενοι του προγράμματος θα είναι μεμονωμένα άτομα ή νοικοκυριά τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια, άστεγοι, διαμένοντες σε ακατάλληλα καταλύματα, ΑμεΑ, ηλικιωμένοι, κ.λ.π. (άτομα/νοικοκυριά που διαμένουν στον Δήμο Δράμας, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμα διαμενόντων) και δεν μπορούν να παρασκευάσουν φαγητό και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες καθημερινής διατροφής τους, με προτεραιότητα στα υποσιτιζόμενα παιδιά.

Μένετε σπίτι και φροντίζουμε εμείς για τη διατροφή σας, καθημερινά  με ένα πλήρες γεύμα ανά ημέρα, με catering και κατ’ οίκον παράδοση. Μένετε σπίτι και παραμένετε υγιείς εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων αποκλειστικά και μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα  2521351125 & 2521351130

Από το Γραφείο Τύπου