Dir. of Social Protection, Education and Culture

Έναρξη υποβολής αιτήσεων στα Κοινωνικά Φροντιστήρια του Δήμου Δράμας

Wednesday, 21 August 2024
image_print
Έναρξη υποβολής αιτήσεων στα Κοινωνικά Φροντιστήρια του Δήμου Δράμας

Δελτίο τύπου

Έναρξη υποβολής αιτήσεων στα Κοινωνικά Φροντιστήρια του Δήμου Δράμας

Ο Δήμος Δράμας στο πλαίσιο της άσκησης της Κοινωνικής πολιτικής -προσφοράς του συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην πόλη μας με την πολύτιμη συνεργασία και τη πολυετή αποκλειστική προσφορά των ιδιοκτητών των Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων γλωσσών του Δήμου μας.

 

Κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες των οικογενειών που
αδυνατούν να στηρίξουν με φροντιστηριακή αρωγή τα παιδιά τους και γνωρίζοντας τις αυξημένες απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος, συμβάλει  σημαντικά στην εκπαιδευτική εξέλιξη των παιδιών με την υλοποίηση του προγράμματος του Κοινωνικού φροντιστηρίου.

 

Απευθύνεται σε μαθητές που ανήκουν σε ευάλωτες οικογένειες, κατοίκων ή δημοτών και ισχύουν εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια.

 

Την Τρίτη 13/08/2024 και εν  όψει της νέας σχολικής χρονιάς, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Δημόσιας Υγείας κα. Σοφία Τσακιρίδου παρουσία του κ. Γιάννη Γαζάνη, προέδρου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Δράμας και της κ. Μαρίας Βραδέλη προέδρου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Δράμας, ανανέωσαν για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία τους, για την υλοποίηση του προγράμματος Κοινωνικά Φροντιστήρια/Υποστηρικτική Διδασκαλία.

Η έναρξη υποβολής αιτήσεων ξεκινά από 21/08/2024 έως 6/09/2024

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας    από    8:30 έως 13:30 (γραφείο 130, Διοικητήριο, Τηλέφωνο επικοινωνίας:2521351130).

 

 

Η Αντιδήμαρχος

Κοινωνικής Πολιτικής

&

Δημόσιας Υγείας

 

Σοφία Τσακιρίδου