Dir. of Social Protection, Education and Culture

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

Monday, 22 April 2024
image_print
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  «ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ»

Την Τετάρτη 10-04-2024, 11.00π.μ. τα μέλη της Λέσχης Lions Δράμας, κατόπιν συνεννόησης με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμας κα Τσακιρίδου Σοφία και τους υπεύθυνους του Κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Δράμας, προσέφεραν στο Κατάστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Κοινωνικό Παντοπωλείο) Δήμου Δράμας απορρυπαντικά πιάτων (490 τεμάχια) για όλους τους δικαιούχους έτους 2024.

Η Λέσχη Lions Δράμας  όπως κάθε χρόνο κατά την διάρκεια της «Ονειρούπολης» στον κήπο της Δράμας, πραγματοποίησε την καθιερωμένη δράση της με τις «Κλειδαριές Αγάπης» δίνοντας την δυνατότητα στους συμπολίτες μας και στους επισκέπτες να κλειδώσουν την αγάπη τους σε ειδικά διαμορφωμένες καρδιές και παράλληλα να ξεκλειδώσουν την αγάπη τους για προσφορά στο συνάνθρωπο. Τα έσοδα από τον κουμπαρά της αγάπης διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δράμας, καθαρά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας κα Σοφία Τσακιρίδου η οποία ήταν παρούσα κατά την διάρκεια της παραλαβής των αγαθών ευχαρίστησε την Λέσχη Lions Δράμας για την συνεργασία και την συνεχή, έμπρακτη στήριξη που παρέχει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας ενισχύοντας ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Η τοπική κοινωνία έχει ανάγκη από ανάλογες προσπάθειες οι οποίες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, προάγουν τον εθελοντισμό κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη και δείχνουν έμπρακτα την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Η Λέσχη LIONS Δράμας βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας με συνεχή κοινωνική προσφορά και ευαισθησία κάνοντας πράξη την ιδέα του εθελοντισμού.

Η Αντιδήμαρχος

Κοινωνικής Πολιτικής & Δημόσιας Υγείας

 Σοφία Τσακιρίδου