Χαιρετισμός

<!--Φωτογραφία Δημάρχου Δήμου Δράμας-->

Καλωσορίσατε στην επίσημη και ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Δράμας, της αγέρωχης και ακριτικής περιοχή μας, της πόλης των νερών και της φύσης, του πολιτισμού και της ιστορίας, του αθλητισμού και της παράδοσης, των γραμμάτων και των τεχνών.

Σας καλώ να περιηγηθείτε στον διαδικτυακό μας χώρο, μέσω του οποίου μπορείτε να εξυπηρετηθείτε ηλεκτρονικά, να ενημερωθείτε, να ξεναγηθείτε και να γνωρίσετε την περιοχή μας και κάθε δράση και ενέργεια που γίνεται στον Δήμο Δράμας. Δημιουργούμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με εκατομμύρια επισκέπτες. Παρέχουμε τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να συνδεθεί με την ιστορία, τη φύση, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τις εκδηλώσεις που συνθέτουν την ομορφιά της περιοχής μας, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε κάθε πολίτη να εξυπηρετηθεί και να πληροφορηθεί κάθε ενέργεια της δημοτικής αρχής άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα για το σύνολο του Δήμου μας.

Είναι τιμή μας, η περιήγησή σας στον διαδικτυακό μας τόπο και ελπίζω να ικανοποιήσουμε τα ενδιαφέροντά σας και την ηλεκτρονική σας εξυπηρέτηση.

 

Καλή περιήγηση!

 

Ο Δήμαρχος Δράμας