Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δράση : Μαζεύω – Χαρίζω

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
image_print
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Δράση : Μαζεύω - Χαρίζω

                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                          Δράση : Μαζεύω – Χαρίζω

   Το Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα ρομά του Δ. Δράμας σε συνεργασία με τον ΚΑΟΔ πραγματοποίησε το Σάββατο στις 20 Απριλίου, δράση με τους νεαρούς αθλητές-αθλήτριες του ΚΑΟΔ, συνοδευόμενους από τους γονείς τους.

Στο πλαίσιο  κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης έννοιες με ιδιαίτερη σημασία  για τους νεαρούς αθλητές-αθλήτριες του ΚΑΟΔ, τα παιδιά μάζεψαν  παιχνίδια  που βρίσκονται σε καλή κατάσταση με σκοπό να τα χαρίσουν σε ανήλικα τέκνα ευάλωτων οικογενειών της πόλης μας. Σύμφωνα με τους κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων, το Κ. Κοινότητας και Παραρτήμα ρομα του Δήμου Δράμας θα αναλάβει την προώθηση της δωρεάς τους.

Στόχος της προσφοράς είναι η ηθική και υλική υποστήριξη άπορων οικογενειών, η καλλιέργεια πνεύματος αλτρουισμού στους μικρούς αθλητές καθώς και η δικτύωση του αθλητικού συλλόγου και του Κέντρου Κοινότητας για μελλοντική συνεργασία και πραγματοποίηση δράσεων.

Την δράση τίμησε με την παρουσία της  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Πολιτικών και Ισότητας των φύλων καθώς και Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, κ. Σοφία Τσακιρίδου . Τέλος,  στους αθλητές – αθλήτριες απονεμηθήκαν βραβεία για την ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά τους.

Η Αντιδήμαρχος

Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας

Σοφία Τσακιρίδου