Σημαντικά

6η ΔΙΑΝΟΜΗ  ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ/FEAD 2021

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021
image_print
6η ΔΙΑΝΟΜΗ  ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ/FEAD 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6η ΔΙΑΝΟΜΗ  ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ/FEAD 2021

Την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 θα ξεκινήσει η 6η διανομή για το έτος 2021, ειδών του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» (είδη 2018 – 2019) για όλη την Κοινωνική Σύμπραξη “Αλληλεγγύη στην ΠΕ Δράμας”.

 Στον Δήμο Δράμας η διανομή θα ξεκινήσει την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Η διανομή αφορά πολυμελείς οικογένειες από τρία μέλη και άνω.

Τα είδη τα οποία θα διανεμηθούν,  σε ποσότητα ανάλογη με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας και είναι τα εξής:  Ελαιόλαδο(Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο), είδη ΒΥΣ, είδη μακράς διάρκειας (γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι κλπ).

Οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά για την ημέρα και ώρα παραλαβής από το Γήπεδο Κραχτίδη, Δράμα.

Απαραίτητη η εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ  σε έντυπη μορφή (πχ. Βιβλιάριο υγείας) και η αστυνομική ταυτότητα. Σας ενημερώνουμε ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί με την ηλεκτρονική υπογραφή κάθε ωφελούμενου.

Για την αποφυγή συνωστισμού λόγω COVID-19 και την διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε ΟΛΟΙ να προσέρχονται σύμφωνα με την ενημέρωση που θα λάβουν και να διαθέτουν τουλάχιστον τροχήλατο καροτσάκι.

Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας με την αίτηση και το ΑΜΚΑ του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο)  απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης και αλληλοσεβασμού για την προστασία της υγείας όλων μας, παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης και παραμένουμε ασφαλείς.