Γραφείο Τύπου

3o Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας 7 και 8-12-2018

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018
image_print
3o Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας 7 και 8-12-2018

3o ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑIΡΕΙΑΣ

Δράμα, 7-8 Δεκεμβρίου 2018

 

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, συνεχίζοντας την πολυετή προσπάθειά της για μετάδοση επίκαιρης γνώσης και ανταλλαγή νέων δεδομένων που αφορούν τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων, πραγματοποιεί στη Δράμα το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2018, στο διάστημα 7-8 Δεκεμβρίου.

Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του 3ου Περιφερειακού Καρδιολογικού Συνεδρίου (8 Δεκεμβρίου, ξενοδοχείο HYDRAMA), με ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες από όλη την Ελλάδα, απευθύνεται όχι μόνο στους Καρδιολόγους αλλά ευρύτερα στους Ιατρούς που υπηρετούν την Καρδιαγγειακή Ιατρική (Παθολόγοι, Γενικοί οικογενειακοί ιατροί, Νεφρολόγοι, Πνευμονολόγοι κλπ). Το επιστημονικό πρόγραμμα αποτελείται από θεματικές ενότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της Καρδιολογίας.

Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 (ώρες 18.00-20.00), και με κύριο στόχο την ενημέρωση των πολιτών για την πρόληψη από τις Καρδιοαγγειακές Νόσους, που αποτελούν την πρώτη αιτία νοσηρότητας και θνητότητας στη χώρα μας, Καθηγητές Καρδιολογίας και διακεκριμένοι επιστήμονες θα ενημερώσουν τους πολίτες για μια σειρά θεμάτων που αφορούν την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Παθήσεων (Αίθουσα Δημοτικού Ωδείου Δράμας).

Η τελετή Έναρξης του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα Δημοτικού Ωδείου Δράμας στις 18.00μ.μ.

Οι εργασίες του συνεδρίου και ιδιαίτερα η ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη υγείας των πολιτών είναι σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας και τον Ιατρικό Σύλλογο της πόλης.