Γραφείο Τύπου

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017
image_print
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ

 

Στο πλαίσιο της ένταξης της Πράξης «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:

«Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε ένα ακόμη έργο που θα υλοποιηθεί στον Δήμο μας. Το παρόν έργο αφορά στην ανακατασκευή των χώρων υγιεινής του σχολικού συγκροτήματος των ΕΠΑΛ Δράμας. Πρόκειται για συνολικά τέσσερα (4) συγκροτήματα χώρων υγιεινής, συνολικού εμβαδού 205 τ.μ., τα οποία εξυπηρετούν τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ, του 2ου ΕΠΑΛ, του Εσπερινού ΕΠΑΛ και του ΙΕΚ. Θα ανακατασκευασθούν επίσης, και οι βρύσες που βρίσκονται στον αύλειο χώρο.

Πρόκειται δηλαδή, για την πλήρη ανακατασκευή των χώρων υγιεινής στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα και ωφελούμενοι είναι περίπου 1.700 συμπολίτες μας, μαθητές και εκπαιδευτικοί. Το ποσό χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης αγγίζει τις διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ (250.000,00 €).

Η Δημοτική μας αρχή αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι καταφέρνει και φέρνει προγράμματα και χρήματα στη Δράμα, επενδύοντας στην ανάπτυξη, στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό. Η ενίσχυση των υποδομών παιδικής μέριμνας και εκπαίδευσης είναι στους βασικούς άξονες της πολιτικής μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο, ο οποίος συνδράμει κάθε φορά προς όφελος του Δήμου μας, καθώς επίσης και τις υπηρεσίες του Δήμου που εργάζονται άοκνα για να χτίσουμε όλοι μαζί μια καλύτερη Δράμα».

Από το Γραφείο Τύπου

Gallery