Σημαντικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3η ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ/FEAD 2022

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022
image_print
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3η ΔΙΑΝΟΜΗ  ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ/FEAD 2022

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 έως και την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών (Εξαιρετικά Παρθένο ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, ρύζι, πελτές, γάλα εβαπορέ, τόνος, βρεφικές τροφές) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» σε όλη την Κοινωνική Σύμπραξη “Αλληλεγγύη στην ΠΕ Δράμας”.

 Στον Δήμο Δράμας η διανομή θα πραγματοποιηθεί  από Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 έως και την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με SMS για την ώρα παραλαβής από το Γήπεδο Κραχτίδη, Δράμα.

Για την αποφυγή συνωστισμού λόγω COVID-19 και την διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε ΟΛΟΙ να προσέρχονται σύμφωνα με την ενημέρωση που θα λάβουν  και να διαθέτουν τροχήλατο καροτσάκι.

Απαραίτητη η εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ  σε έντυπη μορφή (πχ. Βιβλιάριο υγείας) και η αστυνομική ταυτότητα. Σας ενημερώνουμε ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί και με την ηλεκτρονική υπογραφή κάθε ωφελούμενου.

Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας με την αίτηση και το ΑΜΚΑ του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωποαπαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης και αλληλοσεβασμού για την προστασία της υγείας όλων μας, παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης και παραμένουμε ασφαλείς.