Σημαντικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ/FEAD 2020

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020
image_print
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ/FEAD 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΝΟΜΗ  ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ/FEAD

 

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 θα ξεκινήσει η διανομή ειδών του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» (είδη 2018 – 2019) για όλη την Κοινωνική Σύμπραξη “Αλληλεγγύη στην ΠΕ Δράμας”.  Στον Δήμο Δράμας η διανομή θα ξεκινήσει την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 και θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020.

Τα είδη τα οποία θα διανεμηθούν,  σε ποσότητα ανάλογη με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής: Κρέας Μοσχάρι (συσκευασία 1kg), Κρέας Χοιρινό (συσκευασία 1kg), Φέτα ΠΟΠ (συσκευασία 500gr), Κοτόπουλο (νωπό – ολόκληρο 1,5kg – 2kg) και Ελαιόλαδο (έξτρα παρθένο 1L).

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν για το ραντεβού τους με SMS για την ακριβή ημέρα και ώρα που θα παραλάβουν τα εν λόγω προϊόντα από το Γήπεδο Κραχτίδη, στη Δράμα.

Απαραίτητη η εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ  σε έντυπη μορφή (πχ. Βιβλιάριο υγείας) και η αστυνομική ταυτότητα. Σας ενημερώνουμε ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί με την ηλεκτρονική υπογραφή κάθε ωφελούμενου. Για την αποφυγή συνωστισμού λόγω COVID-19 και την διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε ΟΛΟΙ να προσέρχονται σύμφωνα με την ενημέρωση που θα λάβουν, να διαθέτουν μάσκες, τροχήλατο καροτσάκι είτε μέσο για την μεταφορά των προϊόντων (ειδικά για τους πολυμελείς).

Επιτρέπεται να παραλάβει οποιοδήποτε μέλος που αναγράφεται στην αίτηση του ωφελούμενου με ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο)  απαιτείται εξουσιοδότηση και  φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου και επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ του.

Με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης και αλληλοσεβασμού για την προστασία της υγείας όλων μας, παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης και παραμένουμε ασφαλείς.