Γραφείο Τύπου

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ/FEAD

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021
image_print
ΔΙΑΝΟΜΗ  ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ/FEAD

Την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 θα ξεκινήσει η 1η διανομή για το έτος 2021, ειδών του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» (είδη 2018 – 2019) για όλη την Κοινωνική Σύμπραξη “Αλληλεγγύη στην ΠΕ Δράμας”.

Στον Δήμο Δράμας η διανομή θα ξεκινήσει την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021.

Τα είδη τα οποία θα διανεμηθούν,  σε ποσότητα ανάλογη με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής:  Ελαιόλαδο(Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο),  Είδη παντοπωλείου (Φασόλια, Φακές, Μακαρόνια, Ρύζι, Γάλα Εβαπορέ, Ντομάτα πελτές, Τόνος σε ηλιέλαιο, Ζάχαρη), Πορτοκάλια, Φέτα και Κοτόπουλο νωπό.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με SMS για την ακριβή ημέρα και ώρα παραλαβής από το Γήπεδο Κραχτίδη, Δράμα.

Απαραίτητη η εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ  σε έντυπη μορφή (πχ. Βιβλιάριο υγείας) και η αστυνομική ταυτότητα. Σας ενημερώνουμε ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί με την ηλεκτρονική υπογραφή κάθε ωφελούμενου.

Για την αποφυγή συνωστισμού λόγω COVID-19 και την διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε ΟΛΟΙ να προσέρχονται σύμφωνα με την ενημέρωση που θα λάβουν και να διαθέτουν τουλάχιστον τροχήλατο καροτσάκι διότι η ποσότητα είναι μεγάλη.

Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας με την αίτηση και το ΑΜΚΑ του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωποαπαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης και αλληλοσεβασμού για την προστασία της υγείας όλων μας, παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης και παραμένουμε ασφαλείς.