Γραφείο Τύπου

Εγκαίνια Νέου Χώρου ΚΑΠΗ Δράμας

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016
image_print
Εγκαίνια Νέου Χώρου ΚΑΠΗ Δράμας

Σε ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα την Τρίτη 22/11 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καινούργιου χώρου του ΚΑΠΗ Δράμας επί της οδού Πατριάρχου Διονυσίου (απέναντι από το αρχαιολογικό μουσείο Δράμας).

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:

Η δημοτική μας αρχή δεν ξεχνά την Τρίτη Ηλικία. Ζωντανή απόδειξη του ενδιαφέροντός μας, αλλά και του σεβασμού μας απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους είναι η μεταφορά του ΚΑΠΗ σε έναν καλύτερο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του. Τα ΚΑΠΗ Δράμας, αποτελούν χώρο έκφρασης, ζωντάνιας, ανάπτυξης της δημιουργικότητας, παροχής κοινωνικής φροντίδας και κάλυψης πολιτιστικών αναζητήσεων, ενώ δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη να συνεχίζουν να είναι δημιουργικά, παραγωγικά και δυναμικά.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα από την πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων που οργανώνονται εκεί.

Εύχομαι να είναι όλοι γεροί και να συνεχίσουν να μας διοχετεύουν τις γνώσεις τους και τη θετική διάθεσή τους. Θα ήθελα να συγχαρώ την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, κ. Ζωή Καρυοφυλλίδου, το προσωπικό του ΚΑΠΗ και φυσικά όλα τα μέλη που δίνουν καθημερινά το παρόν τους και που αποτελούν τα θεμέλια της ζωής μας.

Από το Γραφείο Τύπου

Gallery