Γραφείο Τύπου

Έναρξη Εγγραφών στο Ωδείο Δράμας

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017
image_print
Έναρξη Εγγραφών στο Ωδείο Δράμας

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ξεκινούν από 1 Σεπτεμβρίου  οι εγγραφές για την σχολική χρονιά 2017-2018  των  παλαιών αλλά και νέων μαθητών.

Τα ατομικά και ομαδικά μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 2 Οκτωβρίου 2017. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των επαναληπτικών και κατατακτήριων εξετάσεων ( οι  ενδιαφερόμενοι πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη γραμματεία έως και τις 15 Σεπτεμβρίου).

Ο Πολιτιστικός οργανισμός  υλοποιεί και φέτος το αίτημα πολλών δημοτών μας προσθέτοντας νέες ειδικότητες ( Ακουστική ηλεκτρική κιθάρα, μουσικός μοντέρνου τραγουδιού( ροκ, ποπ), παραδοσιακό κλαρίνο, λαούτο, σαντούρι-κανονάκι, παραδοσιακό βιολί κ.λ.π. )

Τα προγράμματα σπουδών επαγγελματικής ή ερασιτεχνικής κατεύθυνσης προσφέρονται σε  οικονομικές τιμές οι οποίες δεν έχουν μεταβληθεί από την περυσινή σχολική χρονιά  και με  εκπτώσεις στις ειδικές κοινωνικές ομάδες( τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άποροι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.λ.π).

Το υπαλληλικό και διδακτικό προσωπικό θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για οποιαδήποτε πληροφορία  καθημερινά (7.00π.μ.- 20.00μ.μ.)