Γραφείο Τύπου

Επαναλειτουργία Σταθμού Άνοιας

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021
image_print
Επαναλειτουργία Σταθμού Άνοιας

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας έχει συσταθεί για την υποστήριξη και την εξυπηρέτηση των ατόμων με προβλήματα μνήμης και Άνοια.

Επαναλειτουργεί κάθε Τετάρτη από 1 Ιουνίου από τις  9:00 πμ  έως και τη 13:00 μμ στο χώρο του Κ.Η.Φ.Η. Δράμας (Χελμού 12) . Τα  ραντεβού κλείνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στον τηλεφωνικό αριθμό (2521048023)  σε καθημερινή βάση  από τις 9:00 πμ έως και τις 15:00 μμ με τη ψυχολόγο του σταθμού Ραμφοπούλου Γεωργία . Στο Συμβουλευτικό Σταθμό γίνονται ψυχομετρικές δοκιμασίες (τεστ) για την άνοια .

Επιπλέον  εκτελούνται ατομικές συνεδρίες υποστήριξης φροντιστών με σκοπό τη Συμβουλευτική και την εκπαίδευση των ατόμων που φροντίζουν τους ασθενείς  με Άνοια.

Η προσέλευση των ενδιαφερομένων στο Σταθμό πραγματοποιείται μόνο εφόσον οι ενδιαφερόμενοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η προσέλευση γίνεται  σύμφωνα με την τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων και για την παροχή αυστηρά των προβλεπόμενων υπηρεσιών.