Γραφείο Τύπου

Ερωτηματολόγιο σχετικά με τη διερεύνηση των απόψεων των επισκεπτών του Πάρκου Αγ. Βαρβάρας

Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017
image_print
Ερωτηματολόγιο σχετικά με τη διερεύνηση των απόψεων των επισκεπτών του Πάρκου Αγ. Βαρβάρας

Ερωτηματολόγιο σχετικά με τη διερεύνηση των απόψεων των επισκεπτών του Πάρκου Αγ. Βαρβάρας

 

Αγαπητή/έ,

 

Ο Δήμος Δράμας και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο συμμετέχοντας στην παγκόσμια κινητοποίηση για το περιβάλλον, την υγεία, την τουριστική και γενικότερα οικονομική ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής στην πόλη, πήραν την πρωτοβουλία να χαράξουν στρατηγική για την Βιώσιμη Κινητικότητα. Η παρούσα έρευνα που εντάσσεται στην πρώτη φάση του ερευνητικού προγράμματος έχει στόχο τη διερεύνηση των απόψεων των επισκεπτών του Πάρκου Αγ. Βαρβάρας, που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, το οποίο έχει συμπεριληφθεί στα 60 ομορφότερα πάρκα της Ευρώπης.

 

Οι απαντήσεις σας στο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί, θα επιτρέψουν στην ερευνητική ομάδα να προτείνει λύσεις που θα εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες και θα ενσωματώνουν τις σκέψεις και τις προτάσεις σας στο σχεδιασμό. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την εισαγωγή κάθε ερώτησης, ώστε να σας γίνεται σαφές το ζητούμενο.

 

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και θα πρέπει να αφιερώσετε για τη συμπλήρωσή του περίπου 3 λεπτά, ενώ τα αποτελέσματά του, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς. Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση ή σχόλιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον επιστημονικό υπεύθυνο της έρευνας, είτε τηλεφωνικά, είτε με email.

 

Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το συμπληρώσετε από εδώ: https://goo.gl/CCGmXp

 

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή σας.

 

O επιστημονικός υπεύθυνος                                                      Ο Δήμαρχος Δράμας

 

 

Θάνος Βλαστός, Καθηγητής Ε.Μ.Π.                                      Χριστόδουλος Μαμσάκος

Συγκοινωνιολόγος – Πολεοδόμος

τηλ: 210 772 2630, φαξ: 210 772 2752

email: vlastos@survey.ntua.gr

Gallery