Γραφείο Τύπου

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023
image_print
ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ

Την Κυριακή 14 Μαΐου γιορτάζουμε τη Γιορτή της Μητέρας για το 2023. Πρόκειται για μια γιορτή που τιμά κάθε χρόνο τις μητέρες για την προσφορά τους στην οικογένεια και την κοινωνία.

Ένα δώρο ή μια απλή χειρονομία που δείχνει ενδιαφέρον είναι ένας πού ωραίος τρόπος για να δείξουμε τη αγάπη μας στη γυναίκα που μας μεγάλωσε και την εκτίμησή μας για τις θυσίες της.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν διεξαχθεί οι περισσότερες μητέρες θα προτιμούσαν μια εμπειρία αντί για υλικό αγαθό, ιδανικά ΜΑΖΙ με την οικογένειά τους.

Ο Δήμος Δράμας σε συνδιοργάνωση  με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, το  Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα Ρομά, την Εφορεία Αρχαιοτήτων, τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης, την Ένωση Κυριών – Σπίτι Ανοικτής Φιλοξενίας, το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων, τον ΣΕΡΓ και τον Εμπορικό Σύλλογο,  τιμούν φέτος τη μητέρα διοργανώνοντας δράσεις στο Δημοτικό Κήπο και στο Αρχαιολογικό Μουσείο την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, ώρα 10.30 π.μ.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν:

  • Παρουσίαση επίδειξης ρυθμικής χορογραφίας από τον ΣΕΡΓ Δράμας
  • Βράβευση αθλητριών του ΣΕΡΓ Δράμας
  • Παρουσίαση του προγράμματος το «Mobile school ταξιδεύει»
  • Το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού (Μαμά με παιδί μαζί ή μόνο παιδί)
  • Προβολή κινηματογραφικής ταινίας κινουμένων σχεδίων

Για τη συμμετοχή στο παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού θα γίνονται εγγραφές από τις 10.30 π.μ έως 11.30 π.μ στον δημοτικό κήπο (για παιδιά κάτω των 16 ετών απαιτείται εγγραφή από τον κηδεμόνα).

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2521351123.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να συμμετέχουν και να διασκεδάσουν  μικροί και μεγάλοι, ώστε να περάσουν ένα ευχάριστο Κυριακάτικο πρωινό ΜΑΖΙ.