Γραφείο Τύπου

Κατάρτιση καλλιτεχνικού προγράμματος 2021

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021
image_print
Κατάρτιση καλλιτεχνικού προγράμματος 2021

Από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου στο Θέατρο «Σωκράτης Δημητριάδης», στην περιοχή της ανάπλασης, την περιοχή του ΟΣΕ, στη Πλατεία Ελευθερίας και στον Δημοτικό Κήπο, ο Δήμος Δράμας – Αντιδημαρχία Πολιτισμού διοργανώνει βραδιές γεμάτες μουσική, χορό, θέατρο και παραστάσεις.

Και συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες των πολιτιστικών δράσεων του καλοκαιριού, δίνονται αναλυτικά στη δημοσιότητα, για τη καλύτερη οργάνωση και τον συντονισμό Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και φορέων της πόλης.

Για την κατάρτιση του καλλιτεχνικού προγράμματος, προσκαλούμε, μεμονωμένους καλλιτέχνες, σχήματα και δημιουργικές ομάδες της πόλης που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς του πολιτισμού να υποβάλουν καλλιτεχνικές προτάσεις συμμετοχής και βεβαίως πολιτιστικούς, κοινωνικούς φορείς και τοπικές κοινότητες.

Θα τηρηθούν όλοι οι ισχύοντες κανονισμοί για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

–          «ΕΛΕΥΘΈΡΙΑ» ΑΠΟ 25/6 ΕΩΣ 16/7/2021

–          ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ 17/7 ΕΩΣ 25/7/2021

–          INTERNATIONAL YOUTH FESTIVAL «DRAMAICA» ΑΠΟ 2/8 ΕΩΣ 5/8/2021

–          2ο Διεθνές Πολυμορφικό Φεστιβάλ Σύγχρονου Πολιτισμού ΑΠΟ 18/8 ΕΩΣ 31/8/2021

–          ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ 22/8

–          TΡΙΗΜΕΡΟ DRIVE IN CINEMΑ 21-23/6

Τέλος, θα ορισθούν ημερομηνίες για δράσεις που θα αναφέρονται στα 200 χρόνια της επανάστασης, μετά την οριστική κατάθεση των προτεινόμενων δράσεων.

Ενώ 24&25 Ιουλίου 2021 θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις «Γιορτές Πόλεων» σε συνεργασία με την επιτροπή ΕΛΛΑΔΑ 2021, για τις οποίες θα βγεί ξεχωριστή ενημέρωση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε τους Πολιτιστικούς, Κοινωνικούς Συλλόγους και τις Τοπικές Κοινότητες, όσοι τυχόν δεν κατέθεσαν έως τώρα, να αποστείλουν άμεσα τις προτάσεις τους, όπου μέσα στα ανωτέρω χρονικά περιθώρια, να αναφέρονται οι ημερομηνίες με τις προτεινόμενες εκδηλώσεις, ο προϋπολογισμός και το ακριβές αίτημα, π.χ. ηχητικά, τυπογραφείο κλπ.

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρηθούν αυστηρά τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και του τεχνικού προσωπικού.

Πληροφορίες – Ερωτήσεις στο e-mail: politismos.dekpota@gmail.com και στo τηλέφωνo: 2521048304