Γραφείο Τύπου

Παράδοση του Βοηθητικού Γηπέδου της Δόξας Δράμας στην ομάδα μας αλλά και σε όλους τους Δραμινούς

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017
image_print
Παράδοση του Βοηθητικού Γηπέδου της Δόξας Δράμας στην ομάδα μας αλλά και σε όλους τους Δραμινούς

Δράμα 12-02-2017

Σήμερα Κυριακή 12/2/2017 ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, παρέδωσε το βοηθητικό γήπεδο της Δόξας Δράμας, παρουσία του Προέδρου της Δόξας Δράμας, κ. Ηλία Χατζηελευθερίου, του Μεγαλομετόχου-επενδυτή-χορηγού, Γιάννη Μπύρου, του πρώην Δημάρχου, κ. Θωμά Μαργαρίτη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κωνσταντίνου Μπλούχου, και πολλών φιλάθλων.

Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Δόξας Δράμας και τον επενδυτή κ. Ιωάννη Μπύρο, σε δήλωσή του αναφέρει:

«Σήμερα παραδίδουμε ένα ακόμη έργο, ένα σπουδαίο αθλητικό έργο για όλους τους δραμινούς. Παραδίδουμε στον λαό της Δόξας και σε όλους τους συμπολίτες μας, το βοηθητικό γήπεδο της Δόξας, ένα σύγχρονο γήπεδο, το οποίο συντηρήσαμε και αναβαθμίσαμε ποιοτικά με την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα.

Είναι χρέος μας να είμαστε κοντά στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο που αποτέλεσε επί σειρά δεκαετιών την καλύτερη και τη μεγαλύτερη διαφήμιση σε όλη την Ελλάδα για τον τόπο μας, για τη ποδοσφαιρομάνα Δράμα. Εξάλλου, η ιστορία της Δόξας Δράμας που αποτελεί σύμβολο για την πόλη μας, επιβεβαιώνει όλα όσα σας αναφέρω.

Είμαι σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος χώρος θα αναθρέψει πολλούς και δυνατούς ποδοσφαιριστές που δεν θα ξεχάσουν ότι έπαιξαν μπάλα σε αυτόν τον χώρο.

Εύχομαι, τέλος, στην ομάδα που επάξια φέρει τον τίτλο της, που δόξασε και δοξάζει τη Δράμα, που μιλάει στις καρδιές όλων μας, να συνεχίσει να μας χαρίζει μόνο νίκες. Εμείς όλοι οι Δραμινοί είμαστε μαζί σου Δόξα!»

Από το Γραφείο Τύπου