1

Παράταση της χρηματοδοτούμενης, από το ΕΣΠΑ 2014-2020, λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Στις 30.06.2017 εγκρίθηκε από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Μέτιο, η παράταση χρηματοδότησης από το ΠΕΠ ΑΜΘ, της λειτουργίας του ΚΗΦΗ Δήμου Δράμας για άλλα δύο έτη.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, αναφέρει:
«Θα ήθελα να τονίσω για ακόμη μια φορά ότι η δημοτική μας αρχή στέκεται πάντα στο πλευρό των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο, προκειμένου να απολαμβάνουν μια ποιοτική ζωή. Στις 30.06.2017 εγκρίθηκε από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο, η παράταση χρηματοδότησης από το ΠΕΠ ΑΜΘ της λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Δράμας για άλλα δύο έτη. Η άριστη και συντονισμένη συνεργασία του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας και του Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης του Δήμου Δράμας, είχε ως συνέπεια να υποβληθούν εγκαίρως και ορθώς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΠΕΠ ΑΜΘ και να εξασφαλιστεί η έγκριση της παράτασης της χρηματοδότησης, που συνολικά ανέρχεται στο πόσο των 297.960,00 € έως τις 30.06.2019. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι η δημοτική μας αρχή είναι ικανή να εξασφαλίζει την ανάπτυξη και να παρέχει την ποιότητα ζωής στη Δράμα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημοτικούς μας υπαλλήλους που ασχολήθηκαν επιμελώς με την κατάθεση των δικαιολογητικών, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, κ. Χρήστο Μέτιο, και τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη, οι οποίοι υποστηρίζουν κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην πρόοδο του τόπου μας και να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, κ. Αλέξανδρο Παναγιωτίδη, για τη σημαντική αυτή επιτυχία.
Οι συνδημότες μας της Τρίτης Ηλικίας μπορούν να αισθάνονται πλήρως ασφαλείς και σίγουροι μαζί μας».

Από το Γραφείο Τύπου

Πατήστε για να κατεβάσετε την Τροποποίηση της Πράξης «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Η.Φ.Η.) ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ»