Γραφείο Τύπου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΡΑΜΙΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023
image_print
ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΡΑΜΙΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Η ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. (Ανώνυμη εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Εργαστηριακών δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας A.E.),  είναι το Ελληνικό πολυκλαδικό πολύ-τεχνολογικό κέντρο εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων, υλικών, εγκαταστάσεων και συστημάτων διαχείρισης.

Νέα εποχή στις σχέσεις της χώρας μας με την Σαουδική Αραβία, σηματοδοτεί η υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας της  ΕΒΕΤΑΜ και της εταιρείας Motabaqah Europe.

Η ΕΒΕΤΑΜ ΘΑ εκτελεί για λογαριασμό της Motabaqah Europe τους ελέγχους και τις επιθεωρήσεις που απαιτούνται για να εξαχθούν προϊόντα από την Ευρώπη προς τη Σαουδική Αραβία, που πρακτικά σημαίνει ότι οποιοσδήποτε Ευρωπαίος θέλει να εξάγει στην συγκεκριμένη τεράστια αγορά θα πρέπει να έρθει στην Ελλάδα!

Παράθυρο ευκαιρίας για τις δραμινές  επιχειρήσεις να διεισδύσουν στην τεράστια αγορά της Σαουδικής Αραβίας και εν γένει στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, ανοίγει η αποκλειστική συνεργασία της ΕΒΕΤΑΜ με τη Motabaqah Europe.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου, την Δράμα επισκέφτηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΕΤΑΜ, κ. Σκιπίων Αποστολάκης , ο   Διευθύνων Σύμβουλος της Motabaqah International Laboratories, Mamdoh Althobaty  και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΒΕΤΑΜ κ. Δημήτρης Μπράμης ,  συναντήθηκαν με  επιχειρηματίες της Δράμας που έχουν την δυνατότητα εξαγωγής των προϊόντων που παράγουν στην Σ. Αραβία.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης.

Από το Γραφείο Τύπου

Gallery