Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Ε.

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022
image_print
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Ε.

Ο Δήμος Δράμας συμμετέχει στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία μερίμνη του Πολιτιστικού Οργανισμού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Δράμας.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν όλοι οι κάτοικοι του νομού, εφόσον ο Δήμος τους δεν συμμετέχει στη διοργάνωση.

Για τις ανάγκες των προκριματικών, ο Πολιτιστικός Οργανισμός θα συστήσει κριτική επιτροπή της οποίας τα μέλη που την απαρτίζουν θα γνωστοποιηθούν με δελτίο τύπου τις επόμενες 15 μέρες.

Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας στη διεύθυνση  Βεργίνας 218 Α, ΤΚ:66133, μεταξύ 4 και 17Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email info@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση  https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/