Γραφείο Τύπου

Υλοποίηση του έργου του ηλεκτροφωτισμού στους πρόποδες του Κορυλόβου

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017
image_print
Υλοποίηση του έργου του ηλεκτροφωτισμού στους πρόποδες του Κορυλόβου
Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου του ηλεκτροφωτισμού στους πρόποδες του Κορυλόβου, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:
«Ένα ακόμη έργο παραδίδει η δημοτική μας αρχή προς τους δραμινούς πολίτες. Ένα χρόνιο αίτημα που υλοποιήσαμε άμεσα και συντονισμένα με μειωμένο κόστος.
Σήμερα, παραδίδεται το έργο φωτισμού στους πρόποδες του Κορυλόβου. Οι συνδημότες μας θα μπορούν να απολαμβάνουν με επιπλέον ασφάλεια το βουνό μας. Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας για τους φυσιολάτρες, για τους περιπατητές, για όλους τους Δραμινούς. Ένα έργο που έχει στόχο την ασφάλεια και την ανάδειξη του Κορυλόβου. Ένα έργο που για χρόνια οι συμπολίτες μας περίμεναν να υλοποιηθεί.
Τοποθετήθηκαν συνολικά 82 κολώνες, 24 ιστοί των 7 μέτρων και 58 ιστοί των 9 μέτρων, λαμβάνοντας υπόψιν να μην εμποδίζουν την πίστα της αερολέσχης Δράμας.
Η δημοτική μας αρχή, λοιπόν, υλοποίησε ένα έργο που σηματοδοτεί το ουσιαστικό ενδιαφέρον του Δήμου για την ασφάλεια και την ανάπτυξη αυτού του σπουδαίου φυσικού χώρου, του Κορυλόβου μας, ένα έργο που αποδεικνύει ότι θέτουμε τις βάσεις για την πραγματική αξιοποίηση όλων των σημείων του Δήμου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διεύθυνση Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και το Τμήμα ηλ/μηχανολογικών έργων για όλες τις απαραίτητες ενέργειες υλοποίησης του ηλεκτροφωτισμού».
 Από το Γραφείο Τύπου

Gallery