Σημαντικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
image_print
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ (ΤΕΒΑ/FEAD)

 

            Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 θα ξεκινήσει  διανομή συμπληρωματικών ειδών του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» (είδη 2016) για όλη την Κοινωνική Σύμπραξη “Αλληλεγγύη στην ΠΕ Δράμας”.

            Στον Δήμο Δράμας θα ξεκινήσει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

            Τα είδη τα οποία θα διανεμηθούν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής:

            Ηλιέλαιο, σαμπουάν σώματος, κονσέρβα τόνος, κονσέρβα σαρδέλα και βρεφικές πάνες.

            Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με SMS και τηλεφώνημα (όσοι δεν έχουν κινητό τηλέφωνο) για την ακριβή ημέρα και ώρα παραλαβής τους από το Γήπεδο Κραχτίδη, Δράμα.

            Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ, το ΑΜΚΑ τους σε έντυπη μορφή (πχ. Βιβλιάριο υγείας) και την ταυτότητα τους.

            Για την αποφυγή συνωστισμού και την διευκόλυνση της διαδικασίας διανομής, παρακαλούμε ΟΛΟΙ να προσέρχονται σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν λάβει. Να διαθέτουν τουλάχιστον τροχήλατο καροτσάκι.

            Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας  με την αίτηση και το ΑΜΚΑ του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο)  απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.