1

Διανομή Σχολικών Ειδών

Από την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου μας που στεγάζεται στο ισόγειο του διοικητηρίου γίνεται διανομή σχολικών ειδών σε 98 οικογένειες δικαιούχων του καταστήματος κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας που έχουν συνολικά 172 παιδιά – μαθητές Α’βαθμιας και Β’βαθμθιας εκπαίδευσης.

Τα σχολικά είδη είναι προσφορά επιχειρήσεων, ιδιωτών και φορέων που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην προσπάθεια μας να παρέχουμε στήριξη σε παιδιά οικογενειών με χαμηλό εισόδημα.

Ευχαριστούμε για την ευαισθησία τους:

 1. Τον τοίχο της καλοσύνης
 2. Τον σύλλογο παραπληγικών Ν. Δράμας
 3. Τον Κωτσόβολο
 4. Τον Σκλαβενίτη
 5. Την εταιρία Κυριακίδης Μάρμαρα
 6. Την αρίβια
 7. Το κτήμα Μανωλεσάκη
 8. Το ξενοδοχείο AYA
 9. Το βιβλιοπωλείο Ιωαννίδης
 10. Το βιβλιοπωλείο Πάτσης
 11. Το ξενοδοχείο Ύδραμα
 12. Την Εντινγκ Ελλάς
 13. Την Διακάκης ΑΕ
 14. Την τύπο τραστ ΑΕ
 15. Το κτήμα Παυλίδη

Από την ίδια ευαισθησία ωθείται και η συνεργασία της υπηρεσίας με τον πρόεδρο του συλλόγου ιδιοκτητών καθηγητών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης Ν. Δράμας κ Ιωάννη Γαζάνη και την πρόεδρο των ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών κ Μαρία Βραδέλη, για την παρακολούθηση δωρεάν μαθημάτων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών με σκοπό την μαθησιακή υποστήριξη μαθητών των οποίων οι οικογένειες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος της ενισχυτικής εκπαίδευσης.

Με τη στήριξη τους και το κοινωνικό τους ενδιαφέρον δείχνουν την εκτίμηση τους για το έργο μας και παρέχουν τη δυνατότητα στα παιδιά να προχωρήσουν στη ζωή με ίσες ευκαιρίες.

Από το Γραφείο Τύπου