Γραφείο Τύπου

Για εκδήλωση Κατάκη

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016
image_print

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, η Ιερά Μητρόπολη Δράμας, η Εταιρεία Επιστημών Αγωγής Δράμας (ΕΤ.Ε.Α.Δ.) και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δράμας διοργάνωσαν εκδήλωση-ομιλία, ανοιχτή στο κοινό, από τη Δρ. Ψυχολογίας-Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, κ. Χάρις Κατάκη, με θέμα: «Τα παιδιά καθρέπτης της ψυχής μας: Η επικοινωνία μας με τα παιδιά μας στο Σπίτι και στο Σχολειό».

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Δράμας, οι ίδιοι φορείς διοργάνωσαν βιωματικό εργαστήρι, με θέμα: «Από τα διαζευκτικά Ή στα μαγικά Και».

Τόσο η εκδήλωση, όσο και το Βιωματικό Εργαστήρι, έλαβαν χώρα σε κατάμεστες αίθουσες, με το κοινό να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το περιεχόμενό τους.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, συγχαίρει όλους τους συνδιοργανωτές, τους συντονιστές και την ομιλήτρια, που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς φέρνουν στο προσκήνιο ένα θέμα που αγγίζει ανεξαιρέτως όλους, αφού τα παιδιά είναι το μέλλον και η εξέλιξη της κοινωνίας.

Από το Γραφείο Τύπου