Γραφείο Τύπου

Ο Φωκάς, η νέα μασκότ της Ονειρούπολης

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016
image_print
Ο Φωκάς, η νέα μασκότ της Ονειρούπολης

Την Τετάρτη 21-12 στο Δημαρχείο Δράμας, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος τίμησε τον μαθητή, Ιάκωβο Στάη, για τη δημιουργία της νέας μασκότ της Ονειρούπολης Δράμας.

Ο Δήμαρχος ανέφερε:

«Σήμερα, τιμούμε τον δημιουργό της νέας μασκότ της Ονειρούπολη μας, τον Ιάκωβο Στάη, έναν δραμινό μαθητή, έναν χαρισματικό μαθητή, ο οποίος έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο και έφεση στις τεχνολογίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιάκωβος προσφέρει στη Δράμα. Η νέα μασκότ της Ονειρούπολης είναι το έργο που ακολούθησε το πολυμεσικό βίντεο παραγωγής του Ιάκωβου με τίτλο «Η ξεχωριστή Δράμα». Αυτήν τη φορά μας χάρισε τον Φωκά-τη φώκια που θα συνοδεύει την Ονειρούπολη, που προσκαλεί και προτρέπει να ταξιδέψουμε μαζί του στο Ονειρικό χωριό του Άη Βασίλη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Raycap που ζωντανεύει τη Μασκότ μας και που είναι αρωγός σε τέτοιου είδους εγχειρήματα.
Συγχαρητήρια αξίζουν όμως, στον δημιουργό και εμπνευστή, στον Ιάκωβο Στάη που με το έργο του προάγει τον πολιτισμό και αναδεικνύει την Ονειρούπολη.

Ιάκωβε, σου εύχομαι να συνεχίσεις με τον ίδιο ενθουσιασμό να προσφέρεις στη Δράμα και για την καινούργια χρονιά σου εύχομαι να είσαι υγιής, ευτυχισμένος και δημιουργικός, όπως είσαι. Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και με τα έργα σου να μας κάνεις όλους υπερήφανους».

Gallery

Σχετικά Βίντεο