Γραφείο Τύπου

Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία και Εγκαίνια ΚΗΦΗ Δήμου Δράμας

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017
image_print
Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία και Εγκαίνια ΚΗΦΗ Δήμου Δράμας

Στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία» και στα εγκαίνια του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δήλωσε:
Σήμερα γιορτάζουμε την Τρίτη Ηλικία. Γιορτάζουν οι άνθρωποι που μας έδωσαν τη ζωή, που αγωνίστηκαν για εμάς, που προσέφεραν τη δύναμή τους και αμέτρητα αγαθά και ωφέλειες σε εμάς. Και οφείλουμε όλοι σεβασμό στην Τρίτη Ηλικία, όχι μόνο για όλα αυτά που μας έδωσαν, αλλά και για όλα όσα μας προσφέρουν και σήμερα. Γιατί συνεχίζουν και να είναι το ουσιαστικό και αληθινό στήριγμα για όλους μας. Η εμπειρία τους είναι πολύτιμος οδηγός. Μας διδάσκουν με τη σοφία τους τις αληθινές αξίες. Το ηθικό χρέος μας πρέπει να το ξεπληρώνουμε κάθε μέρα. Όχι μόνο σήμερα. Είμαστε ευγνώμονες σε όσα έχουν προσφέρει με την καρδιά τους.
Εμείς, ως δημοτική αρχή ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί τους. Σήμερα, εγκαινιάζουμε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων σε έναν άψογο χώρο που προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για τη ορθή φροντίδα και προστασία των ηλικιωμένων συνδημοτών μας. Είναι ηθικό και κοινωνικό χρέος η μέριμνα και η ποιοτική διαβίωση κάθε συνδημότη μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συμβολή τους προκατόχους του Νομικού Προσώπου, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον Περιφερειάρχη, κ. Χρήστο Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Αργύρη Πατακάκη, και να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, κ. Αλέξη Παναγιωτίδη, που έμπρακτα βρίσκεται στο πλευρό των ηλικιωμένων συνδημοτών μας μέσα από τα ΚΑΠΗ και το ΚΗΦΗ.
Εύχομαι σε όλα τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας να είναι υγιείς, δημιουργικοί και ευτυχισμένοι».

Από το Γραφείο Τύπου

Gallery