Γραφείο Τύπου

Παγκόσμια ημέρα της μητέρας

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022
image_print
Παγκόσμια ημέρα της μητέρας

Με μεγάλο ενθουσιασμό & ενεργή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου, γιορτή της μητέρας, η δράση “Μαμά & παιδί χορεύουν zumba μαζί” στο θεατράκι της ανάπλασης Δήμου Δράμας που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, το Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα Ρομά Δήμου Δράμας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας και την Ένωση Κυριών Δράμας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Αλέξης Παναγιωτίδης Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας.

Η δράση έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις μητέρες που φροντίζουν τα πάντα ΓΙΑ τα παιδιά τους να διασκεδάσουν ΜΕ τα παιδιά τους και να νιώσουν την έννοια της αυτοφροντίδας μέσω του χορού, της διασκέδασης και της άθλησης. Τα παιδιά χόρεψαν, ετοίμασαν βραβεία με το μοναδικό δακτυλικό τους αποτύπωμα, της «καλύτερης μαμάς του κόσμου» που απένειμαν στις μαμάδες τους με την βοήθεια των γυναικών της αστυνομίας Ν. Δράμας έπαιξαν με μπαλόνια και γιόρτασαν την ιδιαίτερη αυτή η ημέρα μαζί με το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής τους. Η καλύτερη μαμά είναι η χαρούμενη μαμά!!!!!

 

Από το Γραφείο Τύπου

Gallery