Γραφείο Τύπου

ΣYNTOMH ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ NOVOVILLE

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022
image_print
ΣYNTOMH ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ NOVOVILLE

Ο Δήμος Δράμας καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη σύντομη έρευνα για την Ονειρούπολη Δράμας, η οποία είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Novoville, καταθέτοντας την άποψή τους και τις εντυπώσεις τους από τη φετινή διοργάνωση.

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην έρευνα (mobile poll) εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους τηλέφωνο ή το τάμπλετ τους, κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή Novoville από το Google Play (για έξυπνες κινητές συσκευές με λογισμικό Android) ή το App Store (για έξυπνες κινητές συσκευές με λογισμικό iOS).

Στη συνέχεια, μπορούν να απαντήσουν στην έρευνα για την Ονειρούπολη Δράμας ανοίγοντας τα “Μηνύματα” από το Μενού της εφαρμογής και επιλέγοντας τις “Δημοσκοπήσεις”.

Υπενθυμίζουμε ότι η δωρεάν εφαρμογή Novoville προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα αποστολής αιτημάτων για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της πόλης. Ο δημότης ή επισκέπτης του Δήμου Δράμας έχει τη δυνατότητα να δηλώνει σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντά στην καθημερινότητα του, όπως π.χ. εγκαταλελειμμένα οχήματα, βλάβη δημόσιου φωτισμού, θέματα καθαριότητας και οδοστρώματος, μέχρι και έκτακτα περιστατικά που απαιτούν την δημοτική συνδρομή. Κάθε πολίτης μπορεί να στείλει άμεσα, χωρίς κόστος και χωρίς να τηλεφωνήσει ή να επισκεφτεί το Δήμο όλα τα αιτήματα που τον αφορούν.

Στη συνέχεια, το αίτημα παραλαμβάνεται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ενώ ο δημότης λαμβάνει ζωντανή ενημέρωση στο κινητό του τηλέφωνο για την πορεία επίλυσης του αιτήματος μέχρι την οριστική του διευθέτηση.

Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής, οι δημότες μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για όλες τις ανακοινώσεις και εκδηλώσεις του Δήμου, αλλά και να καταθέτουν την άποψή τους για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου