ΤΕΒΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ – ΜΑΪΟΣ 2017

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017
image_print

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ (ΤΕΒΑ/FEAD)

 

 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

“ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ”

 

Την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 θα ξεκινήσει  διανομή ειδών του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» για όλη την Κοινωνική Σύμπραξη “Αλληλεγγύη στην ΠΕ Δράμας”.

 

            Στον Δήμο Δράμας η διανομή θα ξεκινήσει την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017.

Τα είδη τα οποία θα διανεμηθούν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής:

Φασόλια, φακές, πελτές ντομάτας, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, σαμπουάν, οδοντόκρεμα, χαρτί υγείας, οδοντόβουρτσα, σαπούνι.

            Οι ωφελούμενοι του Δήμου Δράμας θα ενημερωθούν με SMS και τηλεφώνημα (όσοι δεν έχουν κινητό τηλέφωνο) για την ακριβή ημέρα και ώρα παραλαβής τους από το Γήπεδο Κραχτίδη, Δράμα.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την εγκεκριμένη αίτηση και την ταυτότητα τους.

            Για την αποφυγή συνωστισμού και την διευκόλυνση της διαδικασίας διανομής,   παρακαλούμε ΟΛΟΙ να προσέρχονται σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν λάβει. Να διαθέτουν τουλάχιστον τροχήλατο καροτσάκι.

Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας  με την αίτηση και το ΑΜΚΑ του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο)  απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.