Γραφείο Τύπου

Γιορτή Πατέρα 19 Ιουνίου 2022

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022
image_print
Γιορτή Πατέρα 19 Ιουνίου 2022

Η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, το Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα Ρομά Δήμου Δράμας, σε συνεργασία με το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας, την Ένωση Κυριών Δράμας και  την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Δράμας (Drama Runners),  στο πλαίσιο εορτασμού της γιορτής του πατέρα διοργανώνουν  την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, ώρα 20.00 μ.μ., δράση «Με τον μπαμπά».

Λαϊκός δρομικός αγώνας ενός (1) χλμ επί της Χελμού-Διοικητηρίου με την συμμετοχή μπαμπά και παιδιού. Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι μπροστά στο άγαλμα της Νίκης, ενώ οι εγγραφές θα ξεκινήσουν μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μπαμπάδες με τα παιδιά τους με τον τρόπο που αυτοί επιθυμούν ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και την αθλητική ικανότητα του πατέρα (περπατώντας, τρέχοντας, με καρότσια, με ποδήλατα, με αμαξίδια). Οι συμμετέχοντες στο τέλος της διαδρομής θα παίρνουν επαίνους οι μπαμπάδες και μετάλλια τα παιδιά.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την Φιλαρμονική του Πολιτιστικού Οργανισμού-ΦΤΜΜ Δήμου Δράμας και με συγκρότημα από μουσική σχολή της πόλης μας (Modern Music Academy). Παράλληλα δημιουργίες των παιδιών από τους Παιδικούς Σταθμούς του Νομικού Προσώπου του Δήμου μας, θα διακοσμούν την εκδήλωση. Η EUROPE DIRECT θα προσφέρει δώρα στα παιδιά, ενώ την έναρξη του αγώνα θα κηρύξει ο Δραμινός αθλητής μας κ. Κωνσταντίνος Δουβαλίδης.