ΤΕΒΑ

5η Διανομή Ειδών ΤΕΒΑ

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
image_print

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 θα ξεκινήσει η 5 η διανομή ειδών του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» σε όλα τα Σημεία Διανομής της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αλληλεγγύη στην ΠΕ Δράμας».

Στον Δήμο Δράμας η διανομή ξεκινά από την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016.

Θα διανεμηθούν χοιρινό κρέας και λαχανικά σε ποσότητες ανάλογα με τον αριθμό μελών της κάθε ωφελούμενης οικογένειας.

Οι ωφελούμενοι έχουν ενημερωθεί κατά την προηγούμενη διανομή για την ακριβή ημέρα και ώρα παραλαβής των ειδών από τις κερκίδες του ανοικτού Γηπέδου Κραχτίδη.

Για την αποφυγή συνωστισμού και την διευκόλυνση της διαδικασίας διανομής, λόγω του μεγάλου αριθμού των ωφελούμενων και του όγκου των διανεμόμενων ειδών, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ να προσέρχονται σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν λάβει την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την εγκεκριμένη αίτηση και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας με την αίτηση και την ταυτότητα του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο) απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.